Composite portrett

fotograf, trondheim, composite, prtrett

Din fotograf i Trondheim

 

Det å kunne sette samens bilder til å gi et mer spennende utrykker, er ofte et nyttig verktøy. Det er ikke bestandig man har de rette omgivelsene, eller bakgrunner til å få frem det visuelle utrykket man ønsker seg. I den siste tiden har jeg brukt en del tid på å studere 3D aplikasjoner for å kunne lage mine egne bakgrunner. Å ha denne kunnskapen føler jeg gir meg mere frihet til å kunne skape større variasjon på de bildene jeg tar. Samtidig som det også kan brukes innenfor f.eks. visualisering av byggeprosjekter og produktbeskrivelser.

Øverste bilde viser en enkel gang som jeg har laget i LW, detaljnivået er bevist holdt nede da det kun skulle brukes som kullise.

her er en liten forsmak å neste prosjekt, er en del elementer som gjenstår.

Tags: , ,

By | 2017-06-05T18:47:43+02:00 April 25th, 2012|Foto, fotograf trondheim|0 Comments

Leave A Comment