Konfirmantfotografering

Vi gjør både klassiske og bilder med mer moderne stil, slik at dere får et bredere utvalg av bilder. Ved alle pakkene våre anbefaler vi at konfirmanten har flere antrekk å skifte mellom. Ved fotografering ute så planlegger vi gjerne hvor bildene skal taes og hvilke uttrykk man ønsker å ha på bildene. Ute fotografering kan gjerne være i sammenheng med konfirmantens interesser som MTB, fotball o.l. Etter endt fotografering får dere tilsendt alle bilder sortert, slik at det skal bli enklere for dere å plukke ut hvilke bilder dere vil ha redigert. Dere får også et kundemøte slik at dere får hjelp til å velge bilder til forstørrelse og sammensetting av takkekort.

Styling
Ønsker dere å bestille stylist til konfirmanten så kan vi ordne med dette også. Da bestiller vi opp en stylist som kommer til studioet som kan ordne med hår og makeup.

Perfekt til dere som ønsker å fremkalle bildene selv, vi tilbyr ulikt antall på disse pakkene da det er mer krevende redigeringsjobb med studiobilder. Alle høyoppløselige bilder leveres uten vannmerke. 

BESTILL FOTOGRAFERING

Konfirmantpakke

Har du spørsmål om konfirmantfotografering?

Ring oss på 924 40 401

BOOK FOTOGRAFERING