The bridal shoot

For noen par dager siden hadde jeg en bridal shoot med Ingrid Anette Hoff Melkersen fra stjørdal. Hun fikk sjangsen til å gjennbruke brudekjolen sin til noe annerledes foto shoot. Hadde vært gøy med et realt trash the dress, men med en så fin og dyr kjole så er det greit å behandle den med respekt. Man trenger ikke å kave og rulle rundt i gjørmen for å få tøffe og flotte bilder.

Stemningen rundt bildene krevde at disse ble tatt ved et område som har litt formasjoner, og ikke bare flatt med direkte innsyn til nærmeste granskog. Dermed tok turen ut til Malvik, litt utenfor Trondheim by, vi fant tak i et område som hadde klipper med spennende teksturer. Faktisk så har disse klippene vært spennende nok i seg selv.

Tags: , , , , ,

By | 2011-06-16T12:59:18+02:00 May 22nd, 2011|Bryllupsfotograf, Fashionfoto|0 Comments

Leave A Comment