Det Lille Ekstra

Ønsker du å få tatt bilder som har mer punsj, så passer disse pakkene til deg. Enten om det skal være modell, par eller gravid fotografering.

Har du ønsker om å få tatt modell bilder av deg, innen beauty, fashion eller glamoure så legger vi til rette for at resultatene skal bli best mulig. Vær inspirert og ha med deg en del klesskifte for mest mulig varierte bilder. Har du et spesielt ønske for fotografering hvor det kreves en del styling så avtal gjerne dette på forhånd.

Akt fotografering så snakker vi gjerne med deg på forhånd slik at vi er sikker på å kunne levere de bildene du ønsker deg, dette kan være bilder som skal gies bort som morgengave. Se vårt akt galleri.

Gravidfotografering så ta gjerne med deg din partner, slik at vi kan skape vakre bilder av dere samens. Se vårt galleri for gravidfotografering. 

Vi kan også lage bakgrunner som passer det uttrykket du ønsker deg, dette gjør vi enten ved å sammensette bildene dine med andre bakgrunner. Eller så lager vi bakgrunner med et 3D program for å kunne skape noe helt unike for deg. Ta kontakt for pris på dette.

Planlegger dere utdrikningslag så stiller vi gjerne opp som fotograf til eventen.

 

BESTILL FOTOGRAFERING

Fotografering

Har du spørsmål om portrett, gravid eller akt fotografering?

Ring oss på 924 40 401

BOOK FOTOGRAFERING