Visuell grafikk

Har du noen ganger manglet eller ikke hatt tilgang til de kulissene du har hatt lyst til å bruke?  Eller at de rett og slett ikke eksisterer? Med digital grafikk i dag så har man mange muligheter til å kunne skape det man fantaserer om. Det kreves selvsagt en solid mengde tålmodighet og lærevilje. I mine yngre dager, så drev jeg mye med 3d modellering, for bruk til design og spill mods. Men det er minst 10 år siden jeg har jobbet med dette, så etter å ha lest seg igjennom en del tykke manualer, var det påtide å få frem noe resultater.

Her er noe eksempel bilder og et bilde hvordan scenen ser ut i wireframe.

Så hva er fordelen med dette? Jo man kan lage de rom eller bygninger osv som man kunne tenkt seg å bruke og man kan ta den visuelle effekten et steg videre. Bland det inn og lage f.eks kunstbilder av disse, eller rett og slett til kommersielt bruk for reklame. Et annen fordel med dette er at man kan sette opp lyset til å matche det lyset som ble brukt til det bildet som skal forsterkes. Muligheten er mange.

 

 

Tags: , , ,

By | 2012-01-23T09:22:07+01:00 January 15th, 2012|Fashionfoto, fotograf trondheim, Reklame foto|1 Comment

One Comment

  1. Something new for you January 15, 2012 at 23:22

    […] […]

Leave A Comment