Mitt bryllup – brudeshow

Vi fikk gleden av å ha et stand på Mitt bryllups bryllupsmesse i dag. Messen ble holdt på Hotell Rica Nidelven, passende lokale å holde ett så stort event som dette. Flott atmosfære og live musikk ga mersmak, så vi blir nok med neste år også.

Med mange nysgjerrige og gifteklare par, så ble dette en vellykket dag. Vi hadde utrolig mange folk om var innom og tittet på produktene, og her fikk vi mye positive tilbakemeldinger. Jeg hadde valgt å kjøre det meste digitalt, slik at publikum fikk se bildene på storskjerm, i tillegg til utvalg av bryllupsalbumen.

Alle arrangement  som dette har et brudeshow med catwalk, jeg fikk tatt en del bilder. Men naturlig nok hadde jeg ikke tid til å plassere meg ideelt for slike bilder. But here goes 🙂

Her er slideshowet som vi hadde 🙂

 

 

Tags: , , ,

By | 2017-06-05T18:47:43+02:00 March 11th, 2012|Bryllupsfotograf, Foto|0 Comments

Leave A Comment