Brude shoot på Clarion

Location: Clarion hotel congress, Trondheim
Stylist: Tina Larsen og Siw Janne Vigstad
Modell: Annette R, Trend Models
Modell: Hilde L, Trend Models
Modell: Pia L , Trend Models
Modell: Anniken T

Det var morro å kunne få lov til å shoote inne i Clarion, spesielt med alle de mulighetene som er der inne. Med alle shooter ute, så er det alltid noen utfordringer som må overgås. Og denne gangen var det at det skulle holde seminar hvor vi holdt på og tok bilder. Så det begynte etterhvert å bli ganske folksomst rundt oss. Morro det, og utfodringer er bare sundt og gøy.

Stylingen ble gjort av dyktige Tina og Siw som presenterer heads up, så skal det være noe brudefrisyre så er de et tips.

Brudekjolene fikk vi lånt fra Eva Brud, her hadde jeg og Tina på forhånd vært innom salongen deres og plukket ut ønskede brudekjoler. Vi ønsket at kjolene hadde forskjellige stiler slik at de kunne skille seg ut fra hverandre, og dette tror jeg vi fikk utført på en god måte.

Tags: , , , , ,

By | 2012-08-06T21:14:12+02:00 August 6th, 2012|Bryllupsfotograf, Fashionfoto|1 Comment

One Comment

  1. Bridal shooting August 6, 2012 at 21:24

    […] here is some photos, and way more is posted in my blog. critics are welcome. More images here Reply With […]

Leave A Comment